Nieuws
imagesIn oktober heb ik voor 4 personen van de Fireservices van Ghana Port and Harbours Autority een gereedschapsinstructie verzorgd. Deze mensen waren in Duitsland, om een kijkje te nemen op de Rescue Days in Mosbach en daarna een training te volgen.
In 4 dagen tijd de mensen theoretisch en praktisch te scholen met de gereedschappen die ze gekocht hadden. Ook waren zij nieuwsgierig hoe de hulpverlening in Europa geregeld is.
Dit kon dan alleen door het stappenplan, zoals wij kennen, met ze door te nemen in verschillende situaties. Wat ze opviel is het hoge veiligheidsniveau waarmee wij werken, in het bijzonder het veiligstellen van het ongeval.
Het waren 4 intensieve dagen en zij zijn met een voldaan gevoel naar huis vertrokken.

nieuwspagina Ghana 3
Fotoalbum:
 Ghana 2019 G.P.H.A.

Cursusinformatie

Rifra Instruction en Weber Rescue

weber rescue rifra instructions links

Een gouden combinatie


Lees verder weber test

Contact informatie

Ons adres:
Toscalaan 32
3438 CW Nieuwegein
U kunt ons bereiken via:
Tel: +31 (0)6 51 82 62 09
of via het contactformulier
knowledge is only powerfull when you share it

Laatste Fotoalbums

Gebruikers Training Weber Redgereedschap bij de Brandweer Brabant Noord

Gebruikers Training Weber  Redgereedschap bij de Brandweer Brabant Noord Gebruikers Training Weber  Redgereedschap bij de Brandweer Brabant Noord Gebruikers Training Weber  Redgereedschap bij de Brandweer Brabant Noord Gebruikers Training Weber  Redgereedschap bij de Brandweer Brabant Noord

Rescue Days 2019 Nagaoka Japan

Rescue Days 2019 Nagaoka Japan Rescue Days 2019 Nagaoka Japan Rescue Days 2019 Nagaoka Japan Rescue Days 2019 Nagaoka Japan

Over Rifra Instructions

Rifra Instructions is vanaf 2007 actief op het gebied van de technische hulpverlening bij ongevallen met voertuigen.

Ons bedrijf werkt vanuit Nieuwegein door heel Nederland en daar buiten, als het gaat om scholing van onder andere brandweerpersoneel. Rifra Instructions staat onder leiding van Frans van Maurik. Vanaf 1986 is Frans van Maurik werkzaam bij de Brandweer Utrecht, nu Veiligheidsregio Utrecht.


2020 over rifra 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.