Busje/Klein transporter

pagina bedrijfsauto 1
Bedrijfsauto’s in de vorm van een bus of transporter zijn tegenwoordig een normaal beeld op onze wegen. Bedrijven maar ook ZZP’s maken veel gebruik van dit transportmiddel. De bussen zijn in drie typen te onderscheiden; een bus alleen voor goederenvervoer, een bus voor personenvervoer en een combinatie van beide. Een dubbele cabine combineert ruimte voor meer personen en een laadruimte.

De constructie van deze voertuigen is verschillend ten opzichte van de personenauto en de vrachtauto, hoewel er ook weer raakvlakken zijn. Kijken we naar bevrijdingstechnieken dan zien we de overeenkomsten. De constructie is compact en stevig en voorzien van schuifdeuren. De werking en plaatsing van deze deuren zijn anders dan die van personenvoertuigen.

Rifra-Instructions biedt hiervoor een instructie aan, die bestaat uit een deel Theorie en Praktijk. In de Theorie wordt ingegaan op de constructie en de aanwezige veiligheidsmiddelen. Het praktische deel zal hoofdzakelijk bestaan uit het oefenen in het snel en efficiënt inzetten van gereedschappen. Alle nodige vaardigheden komen in deze cursus uitgebreid aan bod


pagina bedrijfsauto 2

Cursusinformatie

Rifra Instruction en Weber Rescue

weber rescue rifra instructions links

Een gouden combinatie


Lees verder weber test

Contact informatie

Ons adres:
Toscalaan 32
3438 CW Nieuwegein
U kunt ons bereiken via:
Tel: +31 (0)6 51 82 62 09
of via het contactformulier
knowledge is only powerfull when you share it

Laatste Fotoalbums

Ketting Redding

Ketting Redding Ketting Redding Ketting Redding Ketting Redding

Kettingset voor Brandweer Rotterdam

Kettingset voor Brandweer Rotterdam Kettingset voor Brandweer Rotterdam Kettingset voor Brandweer Rotterdam Kettingset voor Brandweer Rotterdam

Over Rifra Instructions

Rifra Instructions is vanaf 2007 actief op het gebied van de technische hulpverlening bij ongevallen met voertuigen.

Ons bedrijf werkt vanuit Nieuwegein door heel Nederland en daar buiten, als het gaat om scholing van onder andere brandweerpersoneel. Rifra Instructions staat onder leiding van Frans van Maurik. Vanaf 1986 is Frans van Maurik werkzaam bij de Brandweer Utrecht, nu Veiligheidsregio Utrecht.


2020 over rifra 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.