Nieuws
In april van dit jaar is Rifra-Instructions in opdracht van Weber Rescue en Kenbri Fire fighting aanwezig geweest op dit evenement. De Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) opende haar poorten voor 4e keer op Vliegveld Twente.
Twee dagen lang is dit hét verbindingsplatform voor vraag en aanbod in de veiligheidsindustrie. Professionals van Politie, Brandweer, Defensie, Ambulance, Takel & Berging en Boa’s, maar ook diverse bestuurders en veiligheidsdeskundigen uit de (zware) industrie nemen deel.
Eric12 1
Als instructeur van Weber Rescue heb ik, samen met Kenbri, de nieuwste innovaties getoond op het gebied van de Technische Hulpverlening. Nieuwe redgereedschappen zoals de Smart Force serie met verschillende smart functies. De belangrijkste functie van de vele mogelijkheden is de antidiefstalmodus. Komt het gereedschap buiten een van tevoren vastgestelde actieradius dat kan het gereedschap op afstand geblokkeerd worden.

Voor het eerst in Nederland hebben we ook de crash-container getoond van Weber Rescue. De container heeft een crash-systeem voor het realistisch vervormen van voertuigen voor praktijktraining.
Met het nieuwe en gepatenteerde crashsysteem kunnen alle soorten voertuigincidenten ter plaatse worden uitgevoerd, zoals frontale, zijdelingse, dal of achterop-aanrijdingen van personenauto’s, bestelvoertuigen en vrachtwagencabines.
Alles bedoeld voor praktische training op basis van ongeval-scenario’s zoals die zich dagelijks op de weg plaats kunnen vinden.
https://www.rifra-instructions.nl/fotoalbums/event/VeiligheidsdagenTwente

Cursusinformatie

Rifra Instruction en Weber Rescue

weber rescue rifra instructions links

Een gouden combinatie


Lees verder weber test

Contact informatie

Ons adres:
Toscalaan 32
3438 CW Nieuwegein
U kunt ons bereiken via:
Tel: +31 (0)6 51 82 62 09
of via het contactformulier
knowledge is only powerfull when you share it

Laatste Fotoalbums

HV zwaar Brandweer Olst

HV zwaar Brandweer Olst HV zwaar Brandweer Olst HV zwaar Brandweer Olst HV zwaar Brandweer Olst

Opendag Brandweer De Meern

Opendag Brandweer De Meern Opendag Brandweer De Meern Opendag Brandweer De Meern Opendag Brandweer De Meern

Over Rifra Instructions

Rifra Instructions is vanaf 2007 actief op het gebied van de technische hulpverlening bij ongevallen met voertuigen.

Ons bedrijf werkt vanuit Nieuwegein door heel Nederland en daar buiten, als het gaat om scholing van onder andere brandweerpersoneel. Rifra Instructions staat onder leiding van Frans van Maurik. Vanaf 1986 is Frans van Maurik werkzaam bij de Brandweer Utrecht, nu Veiligheidsregio Utrecht.


2020 over rifra 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.