Nieuws
Rescue Days Verenigd Koninkrijk. Een tweedaags evenement voor De Britse Brandweer- en reddingsdiensten uit North Yorkshire.
Het is de eerste keer dat Weber Rescue VK hun internationale Rescue Day’s naar de VK. Brengt. De Rescue Day’s worden overal in de wereld gehouden, zoals in Japan, Brazilië, Polen, Duitsland enz.
Samen met collega-instructeurs uit Oostenrijk, Duitsland en Slovenië hebben we meer dan 100 collega’s van brandweer- en reddingservices uit deze regio geschoold.
Er werden vijf complexe trainingsscenario’s opgezet, waaronder ongevallen met auto’s en landbouwmachines zoals tractor met ploeg, evenals bus-redding en nieuwe voertuigentechnologie.
Het hoofddoel van dit evenement was om operationele brandweerlieden- en reddingsdiensten te voorzien van hedendaagse trainingen, om zo hun voorbereiding op verkeersongevallen te verbeteren en tegelijkertijd het bewustzijn en de kennis te vergroten op dit cruciale groeiende gebied.
https://www.rifra-instructions.nl/fotoalbums/event/RescueDays2024VK

Cursusinformatie

Rifra Instruction en Weber Rescue

weber rescue rifra instructions links

Een gouden combinatie


Lees verder weber test

Contact informatie

Ons adres:
Toscalaan 32
3438 CW Nieuwegein
U kunt ons bereiken via:
Tel: +31 (0)6 51 82 62 09
of via het contactformulier
knowledge is only powerfull when you share it

Laatste Fotoalbums

HV zwaar Brandweer Olst

HV zwaar Brandweer Olst HV zwaar Brandweer Olst HV zwaar Brandweer Olst HV zwaar Brandweer Olst

Opendag Brandweer De Meern

Opendag Brandweer De Meern Opendag Brandweer De Meern Opendag Brandweer De Meern Opendag Brandweer De Meern

Over Rifra Instructions

Rifra Instructions is vanaf 2007 actief op het gebied van de technische hulpverlening bij ongevallen met voertuigen.

Ons bedrijf werkt vanuit Nieuwegein door heel Nederland en daar buiten, als het gaat om scholing van onder andere brandweerpersoneel. Rifra Instructions staat onder leiding van Frans van Maurik. Vanaf 1986 is Frans van Maurik werkzaam bij de Brandweer Utrecht, nu Veiligheidsregio Utrecht.


2020 over rifra 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.